Organizația de Femei Liberale Ilfov și-a ales noua conducere

Vicepreședintele CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu, anunță că Organizația de Femei Liberale Ilfov a pornit pe un nou drum, mai puternică și mai determinată, cu Dora Cojocaru în funcția de președinte.

El a adăugat că „PNL este partidul care susține cel mai mult accesul femeilor la funcțiile publice”.

„Și mă bucur că, în ultimii ani, acest lucru se întâmplă în județul Ilfov. Avem femei care ne reprezintă cu succes în Parlamentul României, la conducerea Instituției Prefectului, în consiliile locale, la Inspectoratul Școlar al Județului Ilfov, în conducerile unităților de învățământ, precum și în alte funcții de conducere din instituțiile ilfovene. 

Le urez mult succes doamnelor și domnișoarelor din OFL Ilfov, care și-au ales un nou leadership! Vor avea întotdeauna susținerea conducerii organizației PNL Ilfov. Știm că împreună putem construi proiecte solide în beneficiul comunității pe care o reprezentăm. #Împreună vom forma o echipă unită, bărbați și femei deopotrivă, care să se bazeze pe comunicare și pe integrarea tuturor strategiilor, proiectelor, ideilor, cu scopul de a face tot ce este mai bine pentru oameni. #IlfovImpreuna”, a scris Rădulescu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati