Otrăvirea unui fost ministru, confirmată de expertizele oficiale

0

În urma unor expertize oficiale, acuzația potrivit căreia Doina Pană, fost ministrul al apelor și pădurilor ar fi fost otrăvită în timpul mandatului a fost confirmată, a informat luni antena3.ro.

Potrivit sursei citate, este vorba despre expertize efectuate de către cei de la Institutul de Medicină Legală și de o expertiză a medicilor de la Parhon, o expertiză endocrinologică, care urma să demonstreze că otrăvirea cu mercur nu a venit în urma consumului unor fructe de mare, ci a fost o otrăvire intenționată.

Potrivit celor două expertize, Doina Pană a fost otrăvită, având în vedere cantitatea mare de mercur din sângele acesteia. 

”Într-un final, pentru că au epuizat toate analizele specifice, cineva a avut ideea de a mă trimite la toxicologie, la Spitalul Floreasca. Și acolo am aflat că aveam o concentrație mare de mercur. Ce pot să vă spun cu certitudine este că nu mi s-a pus o singură doză, încât să mi se facă imediat rău, a fost ceva programat. Eu am convingerile mele, din ce direcție vine„, a declarat Doina Pană la Antena 3.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version