Parlamentar de București, ACUZAȚII în plină criză de coronavirus: România nu are teste pentru bolnavi – în schimb SANADOR le comercializează(…) pentru a-i îmbogăți pe șacalii din medicina privată

Deputatul de București, Beatrice Tudor, a solicitat declanșarea unei anchete în urma căreia să se stabilească dacă există o legătură între faptul că secretarul de stat Horațiu Moldovan este angajat la SANADOR și faptul că această unitate medicală privată oferă teste contra cost.

sanador“Vă amintesc faptul că un test păstrat pentru a fi vândut în sistemul privat poate însemna o viață pierdută în sistemul de stat. (…) Este singura șansă pentru a stopa această situație absolut scandaloasă.

România nu are teste pentru bolnavi, dar are teste pentru a-i îmbogăți pe șacalii din medicina privată”, a adăugat deputata.

 

 

Mai mult decât atât, deputatul  face un apel către autorităţi în vederea rechiziţionării imediate a testelor de coronavirus de la SANADOR şi alte spitale private.

Tudor Beatrice“Domnule președinte, Domnule prim-ministru, Domnule ministru al Sănătății, România duce lipsă de teste pentru noul coronavirus.

Acestea nu ajung nici măcar pentru bolnavi sau pentru personalul medical care este pus la grea încercare în aceste zile.

În schimb SANDOR oferă spre comercializare aceste teste la un preț prohibitiv pentru majoritatea covârșitoare a românilor. Întrucât este decretată starea de urgență și există cadrul legal necesar, vă solicit să decideți rechiziționarea IMEDIATĂ a tuturor testelor pentru noul coronavirus de la SANADOR și de la orice alte spitale private care dețin astfel de teste”, a afirmat Beatrice Tudor într-o postare pe Facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati