Parteneriat Help Net – foodpanda. Medicamente livrate la domiciliul clienților

foodpanda anunţă parteneriatul cu lanţul de farmacii Help Net pentru comanda şi livrarea rapidă a produselor din farmacii la domiciliul clienţilor.

În primă etapă, serviciul va fi disponibil pentru farmaciile selectate din Bucureşti & Ilfov, Cluj-Napoca, Braşov, Galaţi şi Oradea, urmând să fie extins în 27 de oraşe din ţară până la sfârşitul primului trimestru al anului, potrivit economica.net.

Prin acest parteneriat, utilizatorii foodpanda vor putea comanda din secţiunea Shops / Magazine a platformei, de la cea mai apropiată farmacie din reţeaua Help Net, alegând din cele peste 2000 de produse disponibile.

Printre categoriile de produse incluse în aplicaţie se numără: vitamine şi suplimente, medicamente care se pot elibera fără prescripţie medicală, produse de îngrijire şi frumuseţe, produse destinate mamei şi copilului, dietă şi wellness, produse pentru cupluri, aparatură medicală, dar şi produse antiseptice sau dezinfectante.

Flota de livratori foodpanda va livra produsele solicitate în maximum 30 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicaţie, iar valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei. Intervalul orar în care se pot efectua comenzi va depinde în principal de programul fiecărei farmacii Help Net, acesta fiind diferit în funcţie de locaţie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati