Participanţii la EURO 2020 vor avea gratuitate pe mijloacele de transport în comun STB

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, miercuri, un proiect de hotărâre care prevede acces gratuit în mijloacele de transport în comun STB pentru personalul acreditat UEFA şi deţinătorii de bilete la meciurile de la EURO 2020.

Scopul acestei măsuri este de a acorda „un suport tehnic real în organizarea şi desfăşurarea celor 4 meciuri programate pe stadionul Arena Naţională”, precizează Primăria Generală într-un comunicat de presă.

„Toţi deţinătorii de bilete la meciurile campionatului UEFA EURO 2020 vor folosi transportul public local de călători în baza unui card de transport digital, disponibil în aplicaţia UEFA EURO 2020, conectat la datele privind biletele de meci, sau în baza biletului de meci, în ziua meciului, până la ora 23,59 şi ziua următoare”, precizează sursa citată.

Este aprobată prezenţa a circa 12.500 de spectatori pe meci

PMB menţionează că personalul acreditat UEFA (voluntari şi reprezentanţi mass-media) va beneficia de această facilitate pe toată perioada organizării campionatului, în funcţie de programul de lucru, în baza legitimaţiei oficiale.

De asemenea, municipalitatea arată că în acest moment este aprobată prezenţa a circa 12.500 de spectatori pe meci.

Ediţia din 2020 a Campionatului European de Fotbal, amânată în noul context epidemiologic pentru anul 2021, va avea loc între 11 iunie şi 11 iulie şi este o competiţie cu totul specială, desfăşurată simultan în 11 oraşe europene, marcând, printr-un format unic în istoria sa, împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea Campionatului European.

Pe stadionul Arena Naţională se vor juca 3 meciuri din grupe şi unul din optimile de finală.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati