Partidul Umanist Social Liberal îl susține pe actualul președinte al CJ Ilfov, Hubert Thuma, pentru un nou mandat

1
434

Partidul Umanist Social Liberal a anunțat, vineri, că îl susține pe actualul președinte al CJ Ilfov, Hubert Thuma, pentru un nou mandat.

Anunțul a fost făcut de Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL, la conferința de alegeri organizată de umaniști în Ilfov.

  • „Începând de astăzi domnul Hubert Thuma are susținerea noastră, a PUSL. Probabil noi vom depune doar listă de consilieri și îl vom susține cu toată puterea noastră, pentru că știe ce are de făcut. Vedeți, fac o paralelă cu Ministerul Transporturilor. De ce nu avem 50 de kilometri de autostradă dați în folosință într-un an, dar am tăiat 200 de kilometri de panglică. Pentru că tot s-au schimbat. De aceea la Ilfov vrem continuitate, Hubert a demonstrat că poate să coabiteze cu toți factorii politici, în interesul județului”, a spus Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5.

Liberalul Hubert Thuma a fost alături de umaniști, cărora le-a mulțumit pentru încredere.

„Vă mulțumesc pentru oportunitate și pentru încredere. Avem multe lucruri în comun, dorința de a crește și de a dezvolta Ilfovul. Politica se face în general cu oameni de valoare și văd mulți oameni de valoare aici în sală, sunt convins că mulți dintre dumneavoastră veți fi consilieri locali și județeni, primari, parlamentari și împreună vă aștept să dezvoltăm județul nostru”, le-a transmis Hubert Thuma celor prezenți.

„Mă bucur că azi, la evenimentul nostru s-au întâlnit două repere ale administrației publice, Cristian Popescu Piedone și Hubert Thuma. Doi oameni care au dovedit că și administrația publică, la fel ca și politica, trebuie să se facă așa cum spune tot timpul PUSL – cu demnitate, onoare și curaj. Atunci când una din cele trei virtuți ale ființei umane lipsește, apar și derapajele”, a spus Lavinia Șandru, președintele Institutului de Studii Social Liberale al PUSL.

În urmă cu câteva luni, PUSL a anunțat că îl va susține pe Daniel Băluță pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4.

Umaniștii l-au ales pe Costin Ojog în funcția de președinte al PUSL Ilfov.

„Îmi doresc ca acest partid și această organizație să crească de la zi la zi, să reușim ca în anul electoral ce urmează, unul extrem de greu, să câștigăm primării, consilii locale și să fie un an bun pentru toată lumea” a afirmat Costin Ojog, președintele ales al PUSL Ilfov.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.