Pasajul Doamna Ghica va putea fi folosit abia la finalul lui 2022, anunță Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, estimează că la sfârşitul anului 2022 va fi dat în folosinţă pasajul de la Doamna Ghica.

„Probabil că la sfârşitul anului 2022 (se va da în folosinţă Pasajul Doamna Ghica – n.red.), aşa, vorbind foarte grosier”, a precizat el, pentru B1 Tv.

”S-a început o investiţie, în plină campanie electorală, ştiindu-se că nu sunt bani să o continui”

Pe de altă parte, Nicuşor Dan a dezaprobat faptul că administraţia anterioară a lansat lucrările, în condiţiile în care avea conturile blocate, scrie spotmedia.ro, care citează Agerpres.

„Să ştii că ai conturile blocate şi să te aventurezi să faci un pod în mijlocul oraşului, să te lansezi într-o aventură în care ştiai că o să blochezi… pentru că asta, de fapt, am păţit noi. S-a început o investiţie, în plină campanie electorală, ştiindu-se că nu sunt bani să o continui. Şi asta am moştenit.

Picioarele (podului – n.red.) sunt. Am reuşit acum să avem tot ce înseamnă circulaţie la baza podului, pentru care multă lume a suferit, toate lunile astea. Este procedură de achiziţie pentru planşeu – cel care se pune peste picioare – şi el nu se poate monta decât în primăvară.

După ce se va monta acest planşeu, o să fie făcute toate celelalte lucruri şi la sfârşitul anului 2022 o să putem să lucrăm. Avem un parteneriat cu Primăria Sectorului 2, care e interesată şi care a pus şi ea ceva bani pentru pod”, a menţionat edilul general.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati