Pasajul Domnești – Imagini spectaculoase de la lucrări executate pe timpul nopții VIDEO

Irinel Ionel Scriosteanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, a postat un videoclip cu imagini de la lucrări executate pe timpul nopții la Pasajul Domnești.

Încă un pas pentru ca circulaţia să se desfăşoare normal în cea mai aglomerată intersecţie de pe Şoseaua de Centură a Capitalei.

Săptămâna trecută au fost montate grinzile metalice la Pasajul Domneşti, semn că lucrările la al doilea sens giratoriu suspendat din România avansează. Dacă totul merge conform planului, va fi deschis traficului la primăvară.

La final, Pasajul Domneşti, al doilea giratoriu suspendat din România după cel din Ploieşti, va avea o lungime de 536 de metri şi va costa 91,5 milioane de lei.

Contractul pentru Pasajul Domneşti a fost semnat în 2017, dar lucrările începute au fost reluate în vara lui 2020, după mai bine de un an de blocaje. Timp în care proiectul tehnic iniţial a trebuit refăcut, pentru a cuprinde şi o linie de întoarcere a tramvaiului de pe Prelungirea Ghencea, au întârziat exproprierile sau constructorul a intrat în insolvenţă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati