Pasarela de pietoni de pe Centura Capitalei care duce… nicăieri: „Au făcut, dar au şi luat”- FOTO

O pasarelă de pietoni construită peste actuala Șosea de Centură a Capitalei, în zona A1 – Chitila, a devenit virală pe internet. Aceasta se oprește în liniile de cale ferată și nu are trepte. Mai mult, unul din pilonii pasarelei pare construit practic în banda întâi a Șoselei de Centură, iar drumul se îngustează subit de la două benzi la una și jumătate.

Asociația România fără Gropi a semnalat situația neobișnuită pe pagina sa de Facebook. Pasarela pentru pietoni de pe Centura Bucureşti, în zona A1-Chitila, care ar „duce nicăieri”, a fost construită pe prima bandă de circulație. Mai mult de atât, aceasta nu are scări.

Reprezentanții CNAIR au precizat că situația va fi remediată.

Pasarela de pietoni cu deficiențe FOTO: Facebook

Situația a fost semnalată pe pagina de Facebook „România fără gropi”

„Au făcut, dar au și luat. Luat din bandă.

Siguranța rutieră și CNAIR = două drepte paralele

Din ciclul Strategia Națională de Omorât Românii”, este mesajul postat pe Facebook.

 

  • Când cobori de pe pasarelă, pietonii se lovesc de niște șine de cale ferată și nu au nici unde să meargă. Mai mult decât atât, unul dintre pilonii pasarelei a fost construit pe o bandă de circulație, încurcând practic traficul.

Care este explicația CNAIR

CNAIR a spus că situația se va remedia de urgență și că a existat o necorelare între două proiecte distincte

„Șoseaua de centură cu patru benzi se înscrie conform proiectelor între pilonii pasarelei, dar cine a pus acum parapetul și cine a trasat marcajele în trecut nu a stabilit cum trebuie axul drumului”, spune purtătorul de cuvânt al CNAIR pentru hotnews.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati