Patru bărbaţi, cercetaţi după ce au vândut ţigări de contrabandă în valoare de 68.500 de lei

Patru bărbaţi sunt cercetaţi, fiind prinşi în flagrant, în Suceava, după ce au vândut peste 167.000 de ţigări de contrabandă, fără timbru, pentru care au încasat suma de 68.500 de lei, bani marcaţi în prealabil.

„În data de 12.05.2021, Poliţia Capitalei – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2, cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, în continuarea activităţilor desfăşurate într-un dosar instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a prins în flagrant delict, pe raza municipiului Suceava, patru bărbaţi, trei cetăţeni români şi un cetăţean ucrainean, la scurt timp după ce au vândut peste 167.000 ţigarete provenite din contrabandă”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Banii au fost identificaţi şi ridicaţi, după efectuarea unui control corporal, precum şi al autoturismelor folosite. Tigaretele au fost ridicate în vederea confiscării. Au fost ridicate şi cele patru autoturisme folosite de persoanele cercetate.

„Au fost puse în aplicare şi trei mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Suceava. Cei patru bărbaţi au fost conduşi la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2”, arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati