Patru tineri, arestați preventiv pentru că au furat un seif dintr-o firmă

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare, joi, patru mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de aducere, în Bucureşti şi judeţul Călăraşi, la domiciliul a patru tineri bănuiţi de săvârşirea unui furt de seif dintr-o firmă.

În perioada decembrie 2019 – prezent, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au documentat activitatea infracţională a patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani.

Astfel, din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat că în data de 23 noiembrie, în jurul orei 01,30, cei patru ar fi pătruns în interiorul unei firme din Sectorul 1, iar din interior ar fi sustras un seif metalic, în care se aflau mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu estimat la valoarea de 10.000 de lei.

În urma probatoriului administrat tinerii au fost reţinuţi, totodată fiind derulate activităţi investigative pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei patru în stare de arest preventiv.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati