Paul Stănescu: M-ar bucura ca PSD să susțină o femeie la prezidențiale – VIDEO

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat, la Școala de vară a femeilor social-democrate, că și-ar dori ca partidul să susțină o femeie pentru alegerile prezidențiale din anul 2024.

Prin declarația de marți, Paul Stănescu și-a exprimat voalat susținerea pentru o eventuală candidatură a Gabrielei Firea.

„În 2024, cele mai importante din punctul meu de vedere sunt alegerile locale. Vrem ca PSD să fim vioara întâi și dacă se poate să fim la guvernare într-o alianță convențională. Am dori ca numărul aleșilor locali ai PSD să fie mult mai mare. Dacă vom avea succes în alegerile locale din 2024, sunt convins că alegerile parlamentare vor fi la mâna noastră. Avem șanse în 2024 să fim cel mai mare partid, așa, de departe”, a afirmat Paul Stănescu.

Paul Stănescu: „M-ar bucura ca partidul să susțină o femeie la prezidențiale”

„În ultimii 20 de ani nu am prea avut succes cu președintele României și cred că dacă am avea o consultare, (…) m-ar bucura foarte tare dacă ar fi o doamnă. Bărbați am văzut ce au făcut în ultimii 30 de ani. O doamnă ar aduce un echilibru mai mare în societatea românească”, a continuat Paul Stănescu.

În 2024 vor fi organizate alegeri locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati