Pe toată perioada nopții trecute s-a intervenit pentru prevenirea formării poleiului în Sectorul 3

Primăria Sectorului 3, prin Direcţia Generală de Salubritate Sector 3, a efectuat pe toată perioada nopţii trecute operaţiuni pentru prevenirea şi formarea poleiului.

Acţiunile au avut drept scop evitarea îngreunării traficului rutier, în condiţiile în care temperaturile au scăzut semnificativ şi s-au înregistrat precipitaţii care au favorizat formarea poleiului, arată sursa citată într-un comunicat de presă.

În cursul nopţii, angajaţii Direcţiei Generale de Salubritate Sector 3 au ieşit în teren şi au asigurat împrăştierea de material antiderapant.

Pentru activitatea desfăşurată în cursul nopţii trecute, Direcţia Generală de Salubritate Sector a intervenit cu 18 utilaje, 40 de operatori, a împrăştiat aproximativ 400 de tone de sare, iar carburantul consumat a fost de cca. 2500 de litri.

Direcţia Generală de Salubritate Sector 3 este pregătită să intervină în teren pe durata întregului sezon de iarnă, cu resurse umane şi materiale.

Pentru a semnala eventualele probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe teritoriul Sectorului 3, cetăţenii au la dispoziţie numerele de telefon ale direcţiei de salubritate, respectiv: 0720.777.511 /512/513/514/515, iar poliţia locală poate fi contactată apelând numărul de dispecerat 021.9543.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati