Pepe si Raluca Pastramă divorțează: ”Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”

0
522
Foto: Facebook / Pepe

Un cuplu din showbiz care părea bine sudat, cel format de Pepe și Raluca, se destramă. Cântărețul a anunțat, într-un mesaj video pe pagina de Facebook, faptul că va divorța. Cei doi sunt căsătoriți de opt ani și au împreună doi copii.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro.

A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a spus Pepe.

Hotărârea se va face pe cale notarială şi el asigură că vor avea o relaţie civilizată şi vor ţine legătura, mai ales că au doi copii.

„Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații.

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul, dar dacă nu se poate, nu se poate”, a explicat Pepe.

Pepe: Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, restul nu mai contează

„Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, restul nu mai contează (…).

Vom merge la notar, nu există niciun fel de proces”, a adăugat artistul.

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit civil în 2012, iar în 2014 s-au cununat religios, avându-i ca nași pe Andra și Cătălin Măruță. Pepe și Raluca au două fete, Maria, de 6 ani, și Rosa, de 3 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.