Percheziții în București și în județele Ilfov și Ialomița. Un ONG, acuzat că a drenat 30 de milioane de lei de la Primăria Sector 5

0
Pixabay

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, în București și județele Ilfov și Ialomița.

Percheziții în București, Ilfov și Ialomița în dosarul în care Asociația Împreună Salvăm Sectorul 5 înființată de fostul primar de sector Daniel Florea e acuzată că ar fi primit ilegal 30 de milioane de lei de la primărie, potrivit unui comunicat al poliției.

”Totodată, au fost puse în aplicare și ordonanțe de ridicare a unor înscrisuri, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de abuz în serviciu, delapidare și evaziune fiscală.

În fapt, din datele și probele administrate în cauză, a rezultat bănuiala rezonabilă că o organizație nonguvernamentală ar fi beneficiat sistematic, în anul 2020, de fonduri publice locale, ale unei autorități locale, în valoare de aproximativ 30 de milioane de lei, pe care le-ar fi cheltuit pentru a achiziționa, în mod direct, la prețuri supraevaluate, mai multe bunuri și servicii.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.”, arată Poliția Capitalei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version