Percheziţii în Capitală, la suspecţi de contrabandă cu ţigări. Şase persoane vor fi audiate

Poliţiştii au făcut, marţi, trei percheziţii în Bucureşti, la persoane suspectate că se ocupau de contrabanda cu ţigări în Sectorul 5. Şase persoane vor fi audiate în acest dosar, arată sursa citată.

Potrivit Poliţiei Capitalei, marţi dimineaţă au avut loc trei percheziţii în Bucureşti, făcute de poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, într-un dosar de deţinere sau comercializare pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de ţigarete.
”Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada august 2021 – prezent, mai multe persoane ar fi comercializat, în Sectorul 5 al Capitalei, importante cantităţi de ţigarete, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător. Astfel, în această dimineaţă, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti, şase persoane fiind depistate şi conduse la audieri, în baza mandatelor de aducere, în vederea dispunerii măsurilor legale”, a arătat sursa citaă, potrivit news.ro.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului  General al Poliţiei Române.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati