Percheziții într-un dosar de furt din incinta unui cazino din Sectorul 1. Banii au fost luați dintr-o haină lăsată nesupravegheată

Poliţiştii din Bucureşti au făcut, joi, în Galaţi, percheziţii la persoane bănuite că au sustras peste 58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată într-un cazinou din Sectorul 1.

”La data  de 25 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în judeţul Galaţi, la domiciliul a două persoane faţă de care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, anunţă, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, la data de 11 mai 2023, profitând de neatenţia persoanei vătămate, un bărbat şi o femeie i-ar fi sustras 58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată, pe spătarul unui scaun, în incinta unui cazino din Sectorul 1.

”Persoanele în cauză vor fi conduse la audieri în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun. Acţiunea beneficiază de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului  General al Poliţiei Române, precum şi de sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi”, au mai transmis poliţiştii.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati