Peste 1.000 de blocuri din București, fără apă caldă și căldură la final de an

Mii de bucureșteni ar putea petrece Revelionul în frig și fără picătură de apă caldă, după ce avariile la rețeaua de termoficare s-au înmulțit în ultimele zile. 

Potrivit datelor oficiale, peste 1000 de blocuri sunt afectate de avariile la reţeaua de termoficare, în sectoarele 1, 2, 3, 4 și 6. Doar în sectorul 5 nu există avarii.

”Termenul afișat pentru punerea în funcțiune a punctului termic este estimat. Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor.

Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici – SCADA deține date (informații transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A. Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic in teren in vederea efectuării verificărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației”, se arată pe site-ul Termoenergetica.

Lista imobilelor afectate poate fi consultată AICI

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati