Peste 1.000 de jandarmi, aşteptaţi să doneze sânge în cadrul unei campanii derulate de Patriarhia Română

Peste 1.000 de jandarmi sunt aşteptaţi să doneze sânge pentru victimele exploziilor de la Crevedia în cadrul campaniei umanitare „Donează sânge, salvează o viaţă!”, derulată de Patriarhia Română.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Patriarhia Română, în cadrul acestei campanii, începând de luni jandarmi din toată ţara au mers deja să doneze sânge în mai multe unităţi teritoriale şi în Bucureşti aproximativ 150 de jandarmi vor merge să doneze sânge miercuri, între orele 8,00 şi 12,00, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române din str. Jandarmeriei nr. 9-11.

„Donatorii fac parte din mai multe structuri ale Jandarmeriei Române: Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Jandarmeria Capitalei, Brigada Speciala de Intervenţie a Jandarmeriei Române şi Şcoala de Aplicaţie pentru Ofiţeri a Jandarmeriei Române „Mihai Viteazul”. La nivel naţional sunt aşteptaţi aproximativ 1.000 de jandarmi care vor dona sânge pentru victimele tragediei de la Crevedia. Ca de fiecare dată, acţiunea se desfăşoară în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină al Ministerului Apărării Naţionale „Col. Prof. Dr. Nicolae Nestorescu”, aflat în subordinea Direcţiei Medicale. Voluntarii de la „Paraclisul Catedralei Naţionale” vor fi alături de donatori şi vor asigura buna desfăşurare a acestui nou episod al campaniei din punct de vedere logistic şi material”, precizează sursa citată.

Campania „Donează sânge, salvează o viaţă!” se desfăşoară la iniţiativa şi cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, şi este coordonată de Părintele Arhimandrit Ciprian Grădinaru, prin voluntarii „Paraclisului Catedralei Naţionale”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati