Peste 100 de copaci, defrișați degeaba de Primăria Generală. Primarul Sectorului 3 vine cu dovezi de la fața locului

1
322

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost vineri pe strada Baba Novac, unde compania Primăriei Capitalei, Termoenergetica București S.A, execută o lucrare de înlocuire a țevilor de căldură. Primarul a remarcat faptul că toți copacii defrișați de pe scuarul central al acestei străzi, cu avizul primarului general Nicușor Dan, nu ar fi perturbat în nicio privință lucrările.

Primarul Sectorului 3 a măsurat cu ruleta distanța de la marginea șanțului săpat de cei de la Termoenergetica până la buturugile copacilor defrișați și a demonstrat că aceasta permitea fără probleme înlocuirea țevilor fără a fi necesară tăierea copacilor.

„Mi-au spus cei de la Primăria Capitalei că dacă acești copaci erau plantați măcar la un metru în lateral față de traseul țevilor nu i-ar fi defrișat. Iată acum că șanțul a fost săpat și se poate vedea, fără niciun dubiu, că acești copaci erau la mai bine de un metru și jumătate distanță de șanț”, a explicat primarul.

Edilul a adăugat că toată această situație este cauzată de indiferența celor de la Primăria Capitalei. „Poate ar fi fost bine să iasă din birouri pe teren și să vadă că acești copaci nu erau plantați peste rețeaua de țevi care trebuie schimbată și acum nu aveam acest dezastru cu peste 100 de copaci defrișați degeaba”. Primarul Sectorului 3 a mai spus că abia așteaptă să se termine această lucrare pentru a reîmpăduri zona respectivă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.