Peste 125.000 de parinti si copii au sarbatorit copilaria la 1uniFEST

La 1uniFEST, de Ziua Copilului, peste 125.000 de copii și părinți au sărit în sus de bucurie în Parcul Al. I. Cuza din București, transformându-l într-un uriaș loc de joacă.

  • 13 ore de ateliere creative, dans, muzică, teatru, sport, cadouri și surprize pe gustul tuturor au fost darul pentru copiii mari și mici, oferit de echipa Itsy Bitsy și cei peste 120 de parteneri ai lor.

Ziua liberă națională a copiilor – 1 Iunie, care a fost obținută de Itsy Bitsy în 2017, a fost sărbătorită și anul acesta printr-o nouă ediție a festivalului 1uniFEST, unde SuperEroii Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi au invitat copiii la o zi a bucuriei în familie.

Copiii și părinții s-au bucurat de activitățile lor preferate, alegând ce le place din cele peste 200 de activități de joc și joacă desfășurate pe aleile parcului, 7 ore de muzică și dans la Scena Itsy Bitsy Show, spectacole de teatru și improvizație la Scena Poveștilor. Toți copiii s-au entuziasmat de cadourile primite, s-au pictat pe față, s-au pozat în cadre de poveste și au avut parte de o mulțime de surprize.

Peste 800 de oameni au pregătit evenimentul 1uniFEST și peste 600 de artiști mari și mici au urcat pe cele două scene în aer liber, aducând bucurie și zâmbete pe fețele copiilor. O zi întreagă de joacă, ce a fost transmisă live din Radiomobil în 10 ore de emisie live, cu mesaje venite de la copii pentru copiii din toată țara.

Peste zi, copiii de toate vârstele și părinții lor și-au încărcat bateriile în zona de relaxare și foodtracks a festivalului, astfel încât au putut rezista la multe ore de distracție. Iar seara s-a încheiat cu proiecție de film în aer liber.

Zeci de mii de baloane, fotografii cu magnet și daruri pentru copii au fost oferite gratuit de Itsy Bitsy și cei peste 120 de parteneri ai săi.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati