Piața volantă cu pepeni de la Piața Sudului se extinde și la legumele de sezon

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat pe pagina sa de Facebook că piața volantă amenajată în apropierea Pieței Sudului va rămâne activă și în zilele următoare și acolo se vor vinde și legume de sezon.

Piața volantă destinată exclusiv pepenilor din parcarea de lângă Piața Sudului se va extinde și acolo producătorii vor putea vinde și legume de sezon începând de astăzi. Anunțul a fost făcut de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina sa de Facebook.

Edilul a încurajat de asemenea cetățenii să cumpere pepeni, fiind de părere că aceștia sunt o gustare perfectă pentru vremea călduroasă. Piața volantă s-a deschis în urmă cu câteva zile, exclusiv pentru vânzătorii de pepeni.

Această piață volantă, destinată inițial exclusiv vânzătorilor de pepeni, va găzdui începând de astăzi și produsele voluminoase de sezon, precum varza, gogoșarii. cartofii sau castraveții.

”Ce poate fi mai bun atunci când ajungi acasă într-o zi toridă de vară, decât un pepene dulce de la frigider? E sănătos, te hidratează și în primul rând e foarte gustos.

Bine, mulți dintre dumneavoastră poate v-ați gândit mai degrabă la o bere rece, dar asta e cu totul altă treabă. Să revenim la ale noastre. 🙂

De câteva zile am amenajat lângă parcarea de la Piața Sudului o piață volantă special pentru pepeni. Aceasta va rămâne activă și pentru produsele voluminoase de sezon cum ar fi varza, gogoșarii, cartofii sau castraveții.”, a scris pe pagina de Facebook Daniel Băluță.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati