Piedone, în Târgul Vitan: Am invitat toți contracandidații să vorbim despre București lângă cetățeni I-am așteptat trei ore! Nu a venit niciunul!

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a mers în Târgul Vitan, unde a invitat public toți contracandidații să vorbească despre București lângă cetățenii care trăiesc în București. El spune că i-a așteptat trei ore și nu a venit niciunul. 
  • ”Am promis că pe 19 mai ajung în târgul Vitan, între oamenii simpli și apolitici, pentru discuții despre nevoile urgente ale Bucureștiului! Am invitat public toți contracandidații să vorbim despre București lângă cetățenii care trăiesc în București! I-am așteptat trei ore! Nu a venit niciunul!
Am vorbit cu oamenii, m-am energizat cu susținerea lor, m-am fotografiat cu ei, m-am îmbrățișat cu ei! Le mulțumesc tuturor celor care acuză linșajul mediatic la care suntem supuși atât eu cât și baiatul meu! Pentru cetățenii simpli care m-au ridicat, care mă susțin și care îmi fac scut, mă lupt cu oricine îmi lovește mârșav familia!

Vreau să anunț că am respectat mereu jurnaliștii și o să îi respect! Niciodată nu am acționat vreun jurnalist în judecată! Am discutat mereu cu jurnaliștii despre orice subiect au dorit! Acum, însă, când Realitatea Plus filmează case care nu îmi aparțin și spun ca sunt ale mele, când îndrugă minciuni despre familia mea, când insinuează că judecătorii care m-au eliberat din închisoare au primit bani, când mă hăituiesc de dimineața până seara, șapte zile din șapte, am fost nevoit să mă adresez justiției!

  • Oameni buni, prin candidatura mea la Primăria Capitalei, le încurc afacerile și interesele!
Așa cum mi-ați spus și astăzi, în târgul Vitan, înțelegeți exact de ce sunt hăituit! De aceea, oameni buni, mă lupt și mă voi lupta până la ultima picătură de energie! Ce pot să-mi facă?
Să mă trimită iar nevinovat la pușcărie? Și dacă vor face asta, adevarul se va afla și justiția corectă îmi va face dreptate! Să mă împuște! Să mă aresteze! Să mă hăituiască zilnic! Să îmi terorizeze în continuare familia! Să facă tot ce vor! EU NU CEDEZ! NU RENUNȚ LA CANDIDATURĂ!
  • În numele tuturor cetățenilor care au încredere în mine, lupt până la capăt! Cu Dumnezeu, merg înainte și doar înainte! Vă îmbrățișez, oameni buni, și vă mulțumesc!”, spune Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati