Cristian Piedone, mesaj din închisoare pentru Nicușor Dan: ”Faraoane, trece vara și tot nepăsător, tot amator te aflu…”

Fostul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, transmite un nou mesaj din închisoare, în care îl atacă pe primarul Nicușor Dan. Acesta susține că edilul Capitalei stă nepăsător, amator, în timp ce problemele Bucureștiului se acutizează.

  • ”Aflu că s-a ales praful de Cișmigiu… Și e păcat mare. Dar de doi ani… uzi cetățenii în felul tău, alesule. Și îi uzi strâmb.”, a scris Piedone pe Facebook.

De altfel, fostul edil spune că ar avea multe să îi reproșeze lui Nicușor Dan, dar îi lasă pe cetățeni să continue această scrisoare deschisă.

„GHINION” PENTRU BUCUREȘTI

Faraoane, trece vara și tot nepăsător, tot amator te aflu… Îmi scriu cetățenii că iarba din subordine ți-a murit, iar, sufocată. Și că lenea din biroul tău rectangular/oval… a pus la gheață țevile de apă caldă. Aflu că s-a ales praful de Cișmigiu… Și e păcat mare. Că-n doi ani de când iei leafa grasă de la cetățean, chiparosule, aveai verdeața sănătoasă în Cișmigiu doar dacă o udai personal cu bidonul în fiecare pauză de masă! Dar de doi ani… uzi cetățenii în felul tău, alesule. Și îi uzi strâmb. (Că-mi șoptesc păsărelele cerului… că nici jet n-ai.)

Nu-i bai… Ca mâine trec încă doi ani și… te-oi duce pe la casa ta. Și-oi lasa miezul ăsta de Românie să respire și să se primenească. Și va curge iar apa caldă pe conductele din case… Și iarba nu va mai fi gălbejită… Și Cismigiul va fi iar poarta de Rai…

Iar TU… doar o GREȘEALĂ din care oamenii urbei au învățat și vor mai învăța destule!
Ți-as mai scrie, împărat al himerelor și prinț neîncoronat al neajunsurilor… Ți-as mai scrie destule…

Au însă și cetățenii prea multe să-ți spună. Așa că-i las să continue scrisoarea asta deschisă, pe care, desigur, o s-o ignori cum îți este caracterul.

Călărești calul invizibil, omule, și colinzi drumuri greșite… Au făcut-o și alții… Și-au sfârșit cu toții tăvăliți în colb trist, lipsit de valoare!

Să ai apă caldă la duș, monsieur! Și jet, desigur. Cu dezamagire de moment și încredere în viitor, Piedone NEVINOVAT”, a scris Cristian Popescu Piedone pe rețeaua de socializare.

Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. În prima instanță, el primise 8 ani și șase luni de închisoare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati