Piedone, mesaj președintelui Klaus Iohannis: Chiar credeți că iese Burduja, dacă l-ați chemat la palat? Pe 9, veți avea o surpriza!

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, îi transmite un mesaj președintelui Klaus Iohannis, după ce candidatul PNL, Sebastian Burduja, a mers la Palatul Cotroceni: “Guvernul meu”, “Primarul meu”… Chiar credeți că iese Burduja, dacă l-ați chemat la palat? Pe 9, veți avea o surpriza! Și veți fi trist!”
  • “Guvernul meu”, “Primarul meu”… Acum vreo patru ani, când Eugenia costa un leu și viața era bună, ați chemat la palat un trântor și l-ați uns primar general! Parcă îl văd, izmenit, speriat și teleghidat la poarta de cleștar a Domniei Tale!
După împărtășanie, vi s-a numit favoritul și ați cam nenorocit, împreună, Bucureștiul! 4 ani de București maidanizat! 4 ani de iad în trafic! 4 ani de parcuri abandonate! 4 ani de parcări tot mai scumpe! 4 ani de gălăgie și NIMIC! 4 ani de NIMIC!
În vremea asta, dumneavoastră și liberalii din umbră… Botswana, Caraibe, Madagascar și alte destinații de vacanță unde ați cheltuit, nene, fără milă din banii românilor! Nicio vorbă despre trântor! Coada întrepicioare, joc de glezne, capul între perne! Nu mi-e frică de dumneavoastră! Așa că vă spun direct: mi-ar fi rușine să înlocuiesc nicușorul cu odorul!
Vreți să bântuiți iar Bucureștiul, încă patru ani? L-ați chemat la Palatul de clestar pe liberalul candidat și vreți să trageți iar sfori ca în 2020? Ați experimentat cu leneșul și mai vreți încă o tură? Dacă sunteti Președintele tuturor, NU faceti asta! NU! Vreți să alegeți și să numiți dumneavoastră primarul Capitalei? Păi… sunteți Dumnezeu? NU! Nu sunteți Dumnezeu!
  • Mai aveti câteva luni și ne lăsați cu ale noastre toate! Foarte bine! Este o veste bună pentru țară! Dacă sunteti corect, organizați o dezbatere cu toți candidații! La primărie, în stradă, pe maidane, în parcurile leneșului dumneavoastră, oriunde! Fiți isteț! Sau lăsați-ne, că ne descurcăm!.  V-ar zice-o mulți, dar le este frică de gloata din jurul dumneavoastră! Mie nu îmi este frică! Așa că vă transmit ce ar fi corect să faceți, Președinte! Chiar credeți că iese Burduja, dacă l-ați chemat la palat? Pe 9, veți avea o surpriza! Și veți fi trist! Atât!”, spune Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati