PMB a semnat contractul privind concertul Depeche Mode/ 40% din gazon va fi înlocuit de organizatori

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a semnat contractul cu firma Emagic Live pentru organizarea concertului trupei Depeche Mode pe Arena Naţională, eveniment ce va avea loc pe 26 iulie.

„Am mai stabilit prin contract ca, după concert, Emagic Live să înlocuiască 40% din suprafaţa gazonului. Totodată, contractul stipulează că Primăria Capitalei va asigura funcţionarea optimă a utilităţilor şi facilităţilor, pe toată perioada contractuală (23-28 iulie 2023)”, scrie primarul, pe Facebook.

El menţionează că termenii în care a fost încheiat contractul sunt rezultatul unui „efort administrativ” şi al unor negocieri de câteva luni, deoarece autoritatea locală a dorit ca acordul să fie „echitabil” pentru părţi.

Nicuşor Dan precizează că în administraţiile trecute municipalitatea a încheiat contracte „păguboase” în urma cărora PMB a ieşit în pierdere.

„Mă bucură prezenţa Depeche Mode în Capitală, mai ales că evenimentele de asemenea anvergură, pe lângă bucuria fanilor, aduc şi o mai mare vizibilitate oraşului”, precizează edilul general.

Trupa Depeche Mode revine la Bucureşti pe 26 iulie, unde va susţine un concert pe Arena Naţională din Capitală, reprezentaţie ce face parte din turneul mondial „Memento Mori”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati