PMB a suspendat autorizația pentru lucrările de reparații de la Șincai

Primăria Municipiului București (PMB) a decis să suspende până la data de 14 martie 2021, autorizația de construcții pentru lucrările de reabilitare și renovare ale clădirii Colegiului Național „Gheorghe Șincai”, acordată Primăriei Sector 4 în septembrie anul trecut.

„Se suspendă Autorizația nr (…) din 21.09.2020 emisă pentru imobilul din Calea Șerban Vodă nr. 167 – pentru EXECUTAREA LUCRĂRILOR DE CONSTRUIRE pentru: amenajări interioare și exterioare în vederea modernizării, reabilitării termice și obținerii autorizației de Securitate la incendiu, respectiv autorizație de funcționare pentru unitatea de învățământ „Colegiul Național – Gheorghe Șincai” și se suspendă executarea acesteia până la data de 14.03.2021 inclusiv”, se arată în documentul PMB, obținut de Edupedu.ro

Potrivit sursei citate, documentul este probă în procesul dintre Primăria Sectorului 4 și Colegiul Șincai, fiind prezentat la Judecătoria Sectorului 4 în ședința de marți, în care s-a judecat cererea primăriei conduse de Daniel Băluță pentru evacuarea clădirii. Instanța se pronunță în acest caz miercuri, până în orele 18:00.

Amintim că Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Primăria Sectorului 4 al Municipiului București au semnat, marți, un protocol prin care își asumă în mod explicit obligația de a nu perturba în niciun fel procesul didactic aferent semestrului al II-lea în Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati