PMB: Licitaţie pentru studiu de fezabilitate, în vederea dotării staţiilor STB cu panouri de informare

Primăria Capitalei anunţă pe SEAP licitaţie pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar sistemului de informare a călătorilor în staţiile de transport public.

Contractul are o valoare totală estimată de 756.408 de lei, iar licitaţia se desfăşoară prin procedură simplificată. Proiectul este finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, scrie Agerpres.

„Municipiul Bucureşti intenţionează să crească atractivitatea transportului public şi să îmbunătăţească informarea călătorilor în staţii pentru a facilita planificarea călătoriilor şi gradul de utilizare a transportului public la nivelul capitalei. Investiţia prevede modernizarea sistemului public de transport prin dezvoltarea componentelor ITS pentru transportul public din municipiul Bucureşti, respectiv realizarea unor investiţii în staţii prin dotarea acestora cu echipamente de informare dinamică/statică”, prevede anunţul.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară reprezintă 40%, metodologia de realizare a contractului şi planificarea resurselor tehnice şi umane 36%, iar experienţa specialiştilor 24%.

Ofertanţii vor prezenta lista principalelor servicii prestate în ultimii trei ani şi vor demonstra că au furnizat servicii similare de complexitate comparabilă, la nivelul unuia sau mai multor contracte în valoare de minim 756.400 lei (exclusiv TVA).

Termen limită pentru primirea ofertelor: 9 august.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati