PNL Sector 1 solicită lui Clotilde Armand să-l demită urgent pe Şeful Poliţiei Locale Sector 1

PNL Sector 1 solicită primarului Clotilde Armand să-l demită urgent pe Şeful Poliţiei Locale Sector 1, uns chiar de primar, fără concurs.

„Fiindcă promisiunea lui Clotilde Armand de a sparge „cuibul de corupţie” de la Poliţia Locală Sector 1 a rămas doar la stadiul de vorbe, ca toate celelalte promisiuni electorale ale sale, PNL Sector 1 cere primarului să înceteze de îndată împuternicirea acestuia de a conduce Poliţia Locală, ca urmare a anchetei demarată de DNA la această instituţie publică, pentru suspiciuni de corupţie, cel mai probabil.

Personajul a fost uns şef peste poliţiştii locali fără ca măcar sa susţină concurs, prin împuternicire directă, ceea ce denotă încrederea majoră de care această persoană se bucură în ochii primarului Armand.

Dacă nu îl demite astăzi, se face complice la fărădelegile pe care procurorii DNA le vor scoate la lumină şi care fac parte din lungul şir de ilegalităţi pe care diverse instituţii ale Statului le-au descoperit în primăria lui Clotilde Armand în mandatul său”, a transmis PNL Sector 1.

DNA la Poliţia Locală Sector 1. Armand a dispus Corpului de Control să verifice achiziţiile făcute în 2022

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati