PNL și-a ales viceprimarul pentru primăria Capitalei

0
89

Biroul municipal al PNL a decis luni ca Stelian Bujduveanu, consilier general al municipiului Bucureşti, să fie viceprimar al Capitalei. Anunțul a fost făcut de colegul său de partid şi contracandidatul său Cătălin Deaconescu.

„Nu e niciun secret pentru nimeni că am fost unul dintre candidaţii liberali pentru poziţia de viceprimar general. Astăzi (luni – n.red.) Biroul Municipal PNL a decis că un alt liberal este mai potrivit pentru această funcţie. Respect decizia partidului, îl felicit pe Stelian Bujduveanu şi îi urez succes în mandatul următor. Sunt convins că va face o echipă bună cu Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu”, a scris Cătălin Deaconescu luni pe Facebook.

Vezi și: Mihail Neamțu, propunerea PMP pentru viceprimar al Bucureștiului

De asemenea, el a precizat că rămâne liberal şi se luptă pentru proiectele pe care le-a propus pentru Capitală.

„În ceea ce mă priveşte voi rămâne liberal şi mă voi bate în continuare pentru proiectele pe care le-am propus, atâta vreme cât PNL va mai avea nevoie de expertiza mea. Mulţumesc celor care m-au încurajat şi susţinut în acest demers, din interiorul PNL dar şi celor din societatea civilă. Continuam împreună!”, a conchis Deaconescu.

Tot luni, Biroul Executiv al PNL a votat şi a ratificat colaborarea cu PMP, la nivelul consiliilor locale şi al consiliilor judeţene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.