Poliția Locală a Capitalei a dat amenzi de 69.000 de lei pentru parcare neregulamentara

69.000 de lei este suma totală aplicată, în ultima săptămână, de către polițiștii locali ai Capitalei pentru parcare neregulamentară, potrivit unui comunicat de presă.

Acțiunile pentru depistarea acestui tip de indisciplină în trafic au început în zona de centru a Capitalei, unde, zilnic, sunt depistate peste 40 de astfel de cazuri – în care ori trecerea pentru pietoni, ori stația STB sunt confundate cu parcări publice, precizează sursa citată.

“Trecerea de pietoni, mijlocul intersecţiei, staţiile STB sau pe spaţiile verzi – sunt locuri unde unii conducători auto aleg să-și parcheze mașinile. Aproape în fiecare zi, agenții din cadrul Serviciului Circulație al D.G.P.L.C.M.B. depistează cazuri în care bunul simț este sfidat”, spune Poliția Locală a Capitalei.

De asemenea, în câteva dintre cazuri – acolo unde se împiedica circulația pietonilor sau a mijloacelor de transport în comun – s-a luat și decizia ridicării autoturismelor prin Compania Municipală Managementul Transportului.


Actiunile polițiștilor locali vor continua pentru prevenirea încălcării legii și, în special, pentru respectarea normelor elementare de bun simț, se mai precizează în comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati