Poliția Locală Sector 2 a dat amenzi în valoare de 1.000 lei pentru depozitarea deșeurilor pe stradă – FOTO

1
Foto: Facebook / Primaria Sectorului 2 - Politia Locala

Poliția Locală Sector 2 a dat amenzi în valoare de 1.000 lei pentru depozitarea de deșeuri pe domeniul public, potrivit unei postări pe pagina de Facebook.

Instituția precizează că monitorizează zilnic starea de salubritate a domeniului public pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 2.

Foto: Facebook / Primaria Sectorului 2 – Politia Locala

Astfel, polițiștii verifică modul în care se respectă normele de protecția mediului și propun măsuri de remediere acolo unde se impune.

De asemenea, cetățenii care ignoră regulile sunt sanționați.

În acest sens, polițiștii locali au dat amenzi în valoare de 1.000 lei, pentru depozitarea de deșeuri pe domeniul public. Este vorba de Str. Pâncota nr. 138 și Str. Biserica Mărcuța nr. 3.

”Fiecare dintre noi trebuie să își aducă aportul la menținerea curățeniei, în comunitatea în care trăim!” a completat sursa citată.

Foto: Facebook / Primaria Sectorului 2 – Politia Locala

1 COMENTARIU

  1. Si de ce n-ar face-o si pentru gunoaiele depozitate pe spatii ce au fost candva verzi si pe spatii private ??!! Exemplul nostru de referinta il reprezinta str.Puccini nr.6 A, loc cutumiar de depozitare zilnica a gunoaielor si ambalajelor mari si foarte mari, spatiu privat al carui detinator a fost sanctionat O SINGURA DATA in ultimii trei ani !! Sugeram Politiei Locale a Sectorului 2 amplasarea in zona a unei camere de supraveghere care sa permita identificarea celor care ZILNIC ignora orice norma minimala de civism si igiena . La sesizarile multiple adresate Primariei S2, institutiilor din subordine cat si entitatilor cu care se afla in relatii contractuale (vezi controversatul operator de salubritate SUPERCOM) raspunsul PLS2 frizeaza ridicolul, in sensul ca „a fost propusa supraimpozitarea terenului respectiv’ !!!! In cartierul Floreasca suntem abordati , in scris si nu numai, de persoane care isi ofera serviciile de degajare a gunoaielor din boxe de curatare a subsolurilor, de rezolvare, contra cost, a problemei molozului si resturilor de materiale de constructie rezultate din reamenajarea apartamentelor. Oare UNDE credeti, stimati agenti ai PLS 2, ca sunt aruncate toate resturile mentionate ????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version