Poliția Locală Sector 6 recomandă cetățenilor să nu blocheze accesul utilajelor de deszăpezire

Având în vedere prognoza meteo pentru aceste zile, care anunţă scăderi de temperatură şi ninsoare în Capitală, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 va interveni pentru fluidizarea circulaţiei pentru ca aceasta să se desfăşoare în condiţii normale de iarnă.

Astfel, fiind necesară asigurarea intervenţiei prompte a operatorilor autorizaţi pentru deszăpezirea arterelor de circulaţie,

Poliţia Locală Sector 6 face apel la deţinătorii de autoturisme să poziţioneze maşinile astfel încât să fie permis accesul utilajelor de deszăpezire, pluguit, încărcat şi transport zăpadă.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă cetăţenilor să-și sporească atenția, să evite pe cât posibil folosirea părții carosabile, mai ales după lăsarea întunericului și în condiții de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor și să procedeze la efectuarea acesteia numai după ce sunt siguri că o pot face în condiții de siguranță.

Pentru situaţiile de urgenţă cetăţenii pot apela 24/24 de ore dispeceratul Poliţiei Locale Sector 6 la numerele de telefon 021/4131620  sau  021/9546.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati