Poliţistul din Bucureşti prins la pensat în timpul programului ar fi „cules informaţii” din salon

Poliţistul din Bucureşti cercetat disciplinar după ce a ratat o urgenţă la 112 pentru că era la pensat într-un salon a explicat, în timpul audierilor, că se afla în salonul de înfrumuseţare pentru a „culege informaţii”.

Agentul, încadrat în Serviciul de Ordine Publică al Secţiei 24 Poliţie Bucureşti, este cercetat disciplinar după ce a ieşit la iveală faptul că, în timpul programului de lucru, chiar în timpul unei intervenţii de urgenţă, s-ar fi aflat la pensat, într-un salon de înfrumuseţare din Vitan, aflat pe raza Secţiei 11 Poliţie, scrie antena3.ro.
Totodată, poliţistul făcea parte dintr-un echipaj mixt de ordine publică, împreună cu un jandarm, iar în timpul în care agentul se pensa, jandarmul se afla în autospecială, în faţa salonului de înfrumuseţare.

La un moment dat, prin staţie s-a primit un apel prin 112 referitor la un scandal, astfel că jandarmul şi poliţistul ar fi trebuit să ajungă cât mai repede la solicitare.

Din nefericire, cei doi nu au putut ajunge la intervenţie pentru că agentul era încă în salon şi se pensa.

La audieri, poliţistul ar fi explicat că se afla în salonul de înfrumuseţare nu pentru a se pensa, ci pentru a culege informaţii.

Totul a ieşit la iveală după ce jandarmul a explicat în raport că nu a putut ajunge la intervenţie pentru că poliţistul cu care se afla în echipaj era la pensat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati