Pompierii din Bucureşti, acuzaţi de furt după ce au intervenit la un incendiu dintr-un magazin de bijuterii

1
74

Proprietarii unui magazin de bijuterii aflat în complexul Prosper din Capitală care a luat foc în urmă cu doi ani spun că ar fi fost jefuiţi. Oamenii au inventariat după incendiu, bijuteriile din magazin şi ar fi constatat că le lipsesc bunuri în valoare de 100.000 de euro. Cum în timpul focului nu ar fi intrat nimeni în complex, oamenii au depus plângere la Poliţie şi la Parchetul Militar, transmite obervatornews.ro.

Iniţial, plângerea a fost depusă la Poliţie, la Secţia 18, dar cauza a fost trimisă la Parchetul Militar. Proprietarii magazinului susţin în plângerea respectivă că vinovaţi de furt ar fi pompierii, având în vedere că pe durata intervenţiei, dar şi pe perioada cercetării la faţa locului, nimeni nu a avut voie să intre în magazin.

La Parchetul Militar a fost deschis un dosar penal in REM, în urmă cu doi ani. Vorbim despre furt calificat în acest caz. Dosarul a trecut de la un procuror la altul, dar continuă investigaţiile. Proprietarii magazinului susţin că nu au fost chemaţi la audieri. Reprezentanţii pompierilor spun că nu a fost deschisă nicio cercetare disciplinară în acest caz.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.