Ponta și Negoiță au anunțat candidații la primăriile de sector și la Primăria Capitalei

Liderii Alianței PRO București 2020, Victor Ponta și Robert Negoiță, au anunțat candidații la primăriile de sector și la Primăria Capitalei.

  • Alianța PRO București 2020 și-a anunțat miercuri, 5 August, în cadrul unei conferințe de presă, candidații la primăriile de sector și la cea a Capitalei, pentru alegerile din 27 septembrie.

Cel mai important lucru e să le dai oamenilor posibilitatea să aleagă, iar de astăzi există o alternativă pentru București, pentru sectoare. Este nevoie, poate mai mult ca niciodată, de cineva în București care să nu facă politică, care să vină cu o experiență administrativă și medicală importantă. Acesta este motivul pentru care Alianța PRO București 2020 îl va susține pentru funcția de primar General pe domnul doctor Ioan Sîrbu. Ne-am pregătit pentru alegeri, mergem împreună în această bătălie pentru București, dar noi considerăm că trebuie organizate alegerile în condiții de maximă siguranță”, a declarat Victor Ponta, președintele PRO România.

Primarul sectorul 3, Robert Negoiță, a prezentat candidații sectoarelor și a făcut un apel la mai multă implicare din partea celor care își doresc o schimbare.

Nu este suficient să constatăm că ceea ce se întâmplă în zona politică este rău, fără implicare lucrurile vor rămâne așa. Fapte, nu vorbe! Muncă 99%, politică 1%. Am întâlnit în ultima săptămână oameni capabili, care sunt foarte nemulțumiți de ceea ce se întâmplă, dar care ezită să pună umărul, să se implice în schimbare. Trebuie să conștientizăm că nu vom ridica nivelul stând pe margine. Trebuie să arătăm cum anume se poate face, așa cum noi, în Sectorul 3, avem speranța că am reușit să demonstrăm acest lucru”, a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Coordonatorul organizației PRO România București, Gabriela Podașcă, a precizat că această alianță este alternativa bucureștenilor care s-au săturat de circul politic din ultimii ani.

Oamenii au nevoie de alt mesaj, s-au săturat de scandal și de poziționări contra a orice. E vremea să acționăm energic și constructiv, să aducem critici valide proiectelor nesustenabile și să venim cu propuneri concrete pentru cetățeni. Candidații noștri sunt oameni foarte bine pregătiți, profesioniști care și-au dovedit competențele în activitatea lor”, a declarat Gabriela Podașcă.

Cine sunt candidații PRO București 2020:

Primăria Municipiului București: Prof. Univ. Dr. Ioan Sîrbu a fost director al Spitalului Militar Central și șeful Direcției Medicale din cadrul Armatei. Are o vastă experiență managerială și medicală, adunată în 40 de ani de activitate.

Primăria Sectorului 1 – Adina Alberts (n. 5.02.1969, Galați) este medic primar chirurgie plastică, asistent universitar (2003-2010) la UMF Carol Davila” – Clinica de Chirurgie Plastică a Spitalului Clinic de Urgență „Floreasca”, antreprenor, activist și filantrop. Este medic voluntar Crucea Roșie” din martie 2020.

Primăria Sectorului 2 – Florin Manea s-a născut în Sectorul 2, a copilărit și locuiește de 35 de ani în același cartier. Cunoaște bine Sectorul 2, cunoaște cetățenii și înțelege problemele cu care se confruntă aceștia. Își dorește ca fiecare cetățean să se poată mândri cu cartierul său, dar mai ales să se simtă în siguranță și ascultat.

Primăria Sectorului 3 – Robert Negoiță s-a născut la data de 29 martie 1972 în localitatea Măneciu, judeţul Prahova. A devenit Primarul Sectorului 3 Bucureşti în urma alegerilor locale din 10 iunie 2012, iar în data de 5 iunie 2016 a câștigat al doilea mandat de Primar al Sectorului 3. În cadrul alegerilor locale din 2020 va candida pentru un nou mandat de primar al Sectorului 3 din partea Alianței PRO București 2020, alianță electorală la nivelul Capitalei, din care fac parte Partidul București 2020 și PRO România.

Primăria Sectorului 4 – Gabriel Liviu Ispas este coordonator al organizației PRO România Sector 4 din februarie 2019, atunci când a decis să se alăture noului și inovativului proiect politic. În vârstă de 43 de ani, Gabriel locuiește și muncește în Sectorul 4, fiind liderul unei organizații politice în care se regăsesc mulți tineri, studenți, antreprenori, oameni de afaceri, muncitori, ingineri, profesori și cadre medicale. Ordinea publică și siguranța cetățenilor reprezintă priorități ale acestuia.

Primăria Sectorului 5 – Ştefan Pirpiliu este coordonator al Organizaţiei PRO România Sector 5 din Noiembrie 2019, având o bogată experiență politică de 14 ani. Împreună cu echipa organizaţiei, Ştefan îşi propune să readucă pragmatismul şi perspectiva dezvoltării durabile în politica locală a Sectorului 5. Își dorește să fie un adevărat partener al cetățeniilor, să vină în întâmpinarea problemelor locale și, nu în ultimul rând, să dovedească faptul că poți să dezvolți un sector prioritizând și atrăgând alte resurse financiare, impulsionând atragerea de investiții în sector și folosind fonduri europene.

Primăria Sectorului 6 – Anca – Elena Bălășoiu este fondatorul și liderul Organizației PRO România Sector 6. Născută în București, în vârstă de 35 de ani, Anca a locuit dintotdeauna în sectorul 6, fiind foarte implicată în viața comunității, prin activități sociale și de voluntariat. Până la înscrierea în PRO România, Anca – Elena Bălășoiu nu a mai făcut politică. A fost motivată să se implice în soluționarea problemelor sociale care se perpetuează din cauza ignoranței dovedite de autoritățile publice centrale și locale.

Sursa: Comunicat PRO București 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati