Porţi deschise la Camera Deputaţilor, de 1 Iunie. Cei mici vor participa la activităţi în zona de parcare, fiind amenajată şi o zonă de food court

Camera Deputaţilor va organiza evenimentul „Porţi deschise” cu ocazia Zilei de 1 iunie. Cei mici vor putea vizita Palatul Parlamentului, vor participa la competiţii de tenis de câmp la Baza sportivă Ion Raţiu şi la activităţi în zona de parcare, fiind amenajată şi o zonă de food court.

Evenimentul presupune vizitarea în regim de gratuitate a Camerei Deputaţilor de către copii şi de însoţitorii acestora, precum şi găzduirea unor activităţi dedicate copiilor de toate vârstele, se precizează în memorandumul aprobat marţi de Biroul Permanent al Camerei.

De asemenea, în perioada 28 mai – 1 iunie, se va desfăşura la Baza sportivă Ion Raţiu o competiţie dedicată copiilor practicanţi ai tenisului de câmp – „Turneul micilor campioni – Camera Deputaţilor”.

Accesul în incinta Palatului Parlamentului se va face pe 1 iunie, între orele 10,00 şi 17,00, iar vizitatorii vor avea ocazia să vadă mai multe săli, printre care sala de plen, cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor, sala Biroului permanent, Galeria presei, Galeria de onoare.

Cu acest prilej vor fi împărţite baloane şi materiale promoţionale inscripţionate cu Camera Deputaţilor.

Foto: Facebook / Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati