Prefectul Capitalei a semnat ordinul privind încetarea mandatului de primar pentru Piedone

0

Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a constatat că, la data de 12.05.2022, a încetat mandatul de primar al Sectorului 5 al domnului Popescu Cristian Victor Piedone, ca urmare a faptului că a fost condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate, anunţă prefectura Capitalei.

”Astăzi, 9 iunie a.c., prin ordin, Prefectul Municipiului Bucureşti, domnul Toni Greblă, a constatat că, la data de 12.05.2022, a încetat mandatul de primar al Sectorului 5 al domnului Popescu Cristian Victor Piedone, ca urmare a faptului că a fost condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate”, se precizează în comunicatul Prefecturii Capitalei.

În baza dispoziţiilor legale, ordinul a fost comunicat autorităţilor competente şi lui Popescu Cristian Victor Piedone, se mai arată în comunicat.

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, pe 12 mai, de Curtea de Apel Bucureşti, la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, în condiţiile în care condamnarea în primă instanţă a fost de 8 ani şi 6 luni de închisoare.
De asemenea, au fost condamnaţi patronii firmei de artificii, doi angajaţi ISU şi doi pirotehnişti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version