Prefectul Toni Greblă a decis prelungirea programului de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte, începând de luni

0
302
Pasapoarte-Bucuresti-Ilfov

Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a decis, vineri, prelungirea programului de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte, începând de luni, 20.06.2022.

  • Astfel, programul se va desfăşura de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, şi sâmbăta, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Astfel, prin ordin, Prefectul Capitalei a dispus că programul de lucru, inclusiv programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte, se va desfăşura de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, şi sâmbăta, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Decizia a fost adoptată pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetăţenilor care se prezintă la punctele de lucru din Bucureşti ale Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte şi în contextul creşterii numărului de solicitări în această perioadă.

Totodată, menţionăm că persoanele interesate de eliberarea şi de înnoirea acestor documente pot, în continuare, să se programeze online pe platforma web https://epasapoarte.ro/, mai precizează Prefectura Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.