Premierul Ciucă, reacție după ce o fetiță din București a murit lovită de o mașină de Poliție

1
Foto: facebook.com/guv.ro

Premierul Nicolae Ciucă a tranmis, joi seara, că a aflat cu tristețe despre tragicul accident rutier în care o fetiță și-a pierdut viața în București, după ce a fost lovită de o mașină a Poliției. 

„Sunt consternat de moartea violentă a copilei și transmit condoleanțe familiei îndoliate. Am vorbit cu ministrul Sănătății și am încredere că medicii vor face tot ce e necesar pentru îngrijirea, în cele mai bune condiții, a celei de a doua fetițe, despre care am primit asigurări că este în afara oricărui pericol.

I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilității se derulează rapid. Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetățenii și să se asigure de respectarea legii”, a spus Ciucă într-un mesaj pe Facebook.

 

NEWS ALERT O mașină de Poliție a lovit două fetițe în București. O fată a murit în urma accidentului

1 COMENTARIU

  1. Solicitarea urgentarii anchetei de catre ministrul de interne(care?!?) este um gest si o reactie de compezenta administrativa,nu de autoritate asumata…La ce se intampla,cu o frecventa nemaivazuta ,in MAI impune o sindura solutie NORMALA:DEMISIA „managerului strategic”!
    Eu electrician(ex) are ONOARE,un ministru navetist nici urma!
    N.B.Intrebati locuitorii din Bolintin Vale…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version