Președintele Comisiei de Învățământ din Senat continuă campania „Începem Școala Sănătos” prin care copii din Sectorul 2 și părinții/bunicii acestora vor beneficia de consultații medicale gratuite

0
385

Monica Anisie, președintele Comisiei de Învățământ din Senat și președintele PNL Sector 2 continuă campania „Începem Școala Sănătos”, organizată împreună cu Asociația „Platforma pentru Educație Competitivă” și sprijinită de organizația femeilor liberale din PNL Sector 2.

Astfel, începând de mâine, 13 septembrie, până pe 15 septembrie 2023, între orele 16.00 – 19.30, toți copiii, dar și însoțitorii lor sunt așteptați în parcul Plumbuita unde vor beneficia de consultații gratuite în specializările: medicină generală, oftalmologie, dermatologie, diabet și nutriție, realizate de cadre medicale de la clinica Noblesse.

Evenimentul este la a doua ediție și are drept scop creșterea accesului la servicii de sănătate de calitate pentru locuitorii Sectorului 2 al Capitalei, în special pentru copii.

monica anisie
Foto: gov.ro

„Începutul de an școlar vine cu multe responsabilități pentru părinți. Eu, ca profesor, dar și ca părinte, înțeleg acest lucru. Cred că fiecare copil trebuie să aibă acces la educație și la servicii de sănătate de calitate.

„Începem școala sănătos” este un proiect care îngrijește, dar și educă atât copiii, cât și părinții cu privire la atenția pe care trebuie să o acordăm sănătății. Ca și anul trecut, mă voi bucura să fiu în mijlocul copiilor, părinților și bunicilor.

Împreună putem găsi răspuns preocupărilor cu privire la începutul noului an școlar. Mulțumesc pe această cale cadrelor medicale ce se vor ocupa și anul acesta de nevoile micuților, dar și ale adulților!”, a declarat Monica Anisie.

Noutatea acestei ediții o reprezintă prezența elevilor Școlii Postliceale Sanitare „Fundeni”, alături de profesorii lor, care vor răspunde curiozităților celor prezenți referitor la educația pentru sănătate. Și pentru ca aceste trei zile în care se desfășoară campania „Începem Școala Sănătos” să fie cu totul speciale, micuții prezenți vor avea parte și de multe surprize.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.