Preşedintele Institutului Naţional de Administraţie, despre reuniunea TSD de la Sinaia: Muncim, învăţăm, creăm şi uneori ne mai şi distrăm

0
501

Preşedintele Institutului Naţional de Administraţie, Mihai Alexandru Ghigiu, afirmă, referitor la întâlnirea TSD de la Sinaia, că s-au discutat ”provocările şi soluţiile pentru implicarea tinerilor în politică şi respectarea cotelor de gen” şi au fost workshopuri despre cariera în domeniul public, crypto monede, fonduri europene şi mediu. El menţionează că tinerii PSD s-au mai şi distrat. ”Nu s-a întâmplat nimic extraordinar la reuniunea noastră de la Sinaia, nici imoral, nici nu s-au auzit înjurături la adresa cuiva. Îmi pare rău că în presă a fost speculat acest subiect, deşi colegii mei s-au distrat într-un mod obişnuit pentru o gaşcă de tineri”, susţine el, potrivit agenției de presă News.ro.

Mihai Alexandru Ghigiu a reacţionat, într-o postare pe Facebook, după ce fostul secretar general al tinerilor PNL, Octavian Oprea, a relatat despre faptul că tinerii social-democraţi „au fript o petrecere pe cinste cu lăutari şi manele”, într-un complex al RAAPPS din Sinaia, iar petrecerea s-ar fi încheiat doar după intervenţia Poliţiei.

Ghigiu a afirmat că la întâlnirea de la Sinaia s-au abordat multe aspecte constructive ce-i vizează pe tineri, iar la final, colegii săi s-au distrat „într-un mod obişnuit pentru o gaşcă de tineri.”

„Muncim, învăţăm, creăm şi uneori ne mai şi distrăm! Echipa TSD România s-a reunit la Sinaia şi împreună cu colegii mei veniţi din toată ţara am abordat subiecte care îi vizează pe tineri şi nu numai. Am discutat provocările şi soluţiile pentru implicarea tinerilor în politică şi respectarea cotelor de gen şi am avut workshopuri despre cariera în domeniul public, crypto monede, fonduri europene şi mediu. Chiar au fost discuţii productive şi le mulţumesc colegilor mei pentru implicare! Am ţinut să punctez că «ne mai şi distrăm», pentru că în timpul liber cu toţii simţim nevoia să ne mai destindem. Nu s-a întâmplat nimic extraordinar la reuniunea noastră de la Sinaia, nici imoral, nici nu s-au auzit înjurături la adresa cuiva. Îmi pare rău că în presă a fost speculat acest subiect, deşi colegii mei s-au distrat într-un mod obişnuit pentru o gaşcă de tineri!”, a scris preşedintele INA, Mihai Alexandru Ghigiu.

IMAGINI de la petrecerea cu manele, dedicații și poliție a tinerilor din PSD, de la Sinaia; I se cere lui Ciucă să-l demită pe șeful TSD de la INA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.