Președintele Partidului Ecologist Sector 5 anunță proteste împotriva primarului Piedone: NU DORIM CA SECTORUL 5 SĂ DEVINĂ COLECTIV 2 !!!

Conform unui comunicat de presă,  transmis pe facebook de către Ilie Mario Rafael, Președintele Partidului Ecologist – filiala Sector 5,anunță că ORGANIZEAZA MITING ÎMPOTRIVĂ LUI PIEDONE PE 2 ȘI 14 APRILIE.

  • Ilie Rafael: NU DORIM CA SECTORUL 5 SĂ DEVINĂ COLECTIV 2 !!!

”Având în vedere că, pe surse, se aude că dl Popescu Cristian Piedone va reuși să scape de justiție în procesul de la Colectiv, considerăm că este necesar să luăm atitudine.

Așa cum se laudă dumnealui:„Am puterea, am sistemul, am securitatea, am SRI-ul, sunt primar am bani mulți și sunt șmecher.Am judecătorii în buzunar, iar ăia de la colectiv o vor lua în gură.Pe mine nu mă închide nimeni!”

Știm că Popescu Cristian Piedone face presiuni asupra judecătorilor prin alte instituții!

Pentru ai susține pe judecători vom face protest în fața Curții de Apel pe data de 2 aprilie și pe 14 aprilie.
protest per sector 5 piedoneAvem toată încrederea că justiția nu se va lăsa cumpărată și judecătorii vor face dreptate.
Toate aceste demersuri le facem pentru că nu dorim ca incompetența primarului și a oamenilor pe care i-a adus în primărie (aceleași persoane care erau în primăria sectorului 4 în perioada Colectiv ) să facă din sectorul 5 un Colectiv 2.
Pentru toți cei interesați să participe la protest, vă rog să mă sunați: 0724500500”, s-a precizat în comunicatul de presă.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati