Preşedintele USR PLUS Sector 5 cere demisia primarului Piedone, în urma incendiului din Rahova

Preşedintele USR PLUS Sector 5, Iustinian Roşca, membru al Consiliului Local, cere demisia primarului Cristian Popescu Piedone, în urma incendiului din Calea Rahovei.

El cere, de asemenea, demisia tuturor directorilor de la investiţii şi dezvoltare din aparatul primarului, demisia şefului Poliţiei Locale Sector 5, Florin Chioran, şi a tuturor celor de la inspecţia în construcţii din cadrul Poliţiei Locale Sector 5.

”Spun de trei ani că este bătaie de joc ce şi cum se întâmplă cu aceste anvelopări„

‘Fierbe sângele în mine privind incendiul de pe şantierul de anvelopare a blocului de pe Cal. Rahova Nr 360, sector 5. Spun de trei ani că este bătaie de joc ce şi cum se întâmplă cu aceste anvelopări, cum sunt expuşi cetăţenii la astfel de riscuri cu complicitatea primarilor. Nu-i interesează. Constant am arătat şi semnalat deficienţe crase de calitate, furtul de lucrări şi materiale, lucrări făcute superficial şi recepţii plătite cu şpăgi imense pentru ca firmele aduse de primari să încaseze sume imense. Am cerut inspecţia şantierelor din sector de trei ori în ultimele trei luni. Nu s-au deranjat şi nu i-au deranjat pe constructori’, a scris Iustinian Roşca, pe Facebook, scrie pressonline.ro.

El l-a acuzat pe primar de ‘ipocrizie şi iresponsabilitate’.

‘A devenit brusc preocupat de situaţie, a luat alaiul care-l păzeşte de la locală şi s-a prezentat la locul incendiului. Încurcă lume, cum spunea un locatar. Nu pot să nu mă gândesc că rolul lui era probabil sa influenţeze ancheta, astfel încât să nu existe declaraţii din care firmele contractate de el sa iasă prost şi să dezvăluie acte de corupţie evidente’, susţine reprezentantul USR PLUS.

Pompierii au evacuat 38 de persoane din imobilul afectat de flăcări în Calea Rahovei, din care şapte au primit prim-ajutor din partea salvatorilor.

La acest bloc se efectuau lucrări de reabilitare termică.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati