Prima aplicaţie de mobil a unei instituţii publice care gestionează fonduri UE – disponibilă în App Store și Google Play

0

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale continuă procesul de digitalizare şi lansează AFIR Info – aplicaţie gratuită realizată pentru telefonul mobil, pentru o comunicare cât mai facilă şi rapidă cu solicitanţii şi cu beneficiarii investiţiilor finanţate.

„AFIR se află şi de data aceasta în avangarda digitalizării actului administrativ, iar faptul că o instituţie care gestionează fondurile europene atât de necesare dezvoltării mediului rural românesc oferă o aplicaţie dedicată pentru comunicarea cu publicul său arată preocuparea noastră pentru performanţă şi pentru rezultate. Această aplicaţie face parte din noua noastră abordare de a informa prin instrumentele pe care oameni le folosesc cel mai frecvent. Interacţiunea umană rămâne importantă, vom continua să avem şi contact direct cu publicul, dar a utiliza instrumente digitale înseamnă eficienţă şi, de ce nu, costuri mult mai reduse pentru noi şi beneficiari. Noua aplicaţie mobilă AFIR Info a venit din nevoia firească de a fi mai aproape de solicitanţii şi beneficiarii noştri cu care trebuie să avem un parteneriat permanent”, a precizat George Chiriţă, directorul general al AFIR.

Aplicaţia mobilă AFIR Info este un instrument de comunicare oficial al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, instituţie responsabilă de implementarea tehnică şi financiară a FEADR (Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală) în România, prin care se transmit în cel mai scurt timp informaţii oficiale privind fondurile europene nerambursabile acordate pentru agricultură şi dezvoltare rurală.

Prin intermediul AFIR Info beneficiarii finanţărilor nerambursabile pot verifica inclusiv statusul proiectului şi vor primi notificări de fiecare dată când apare o noutate.

Aplicaţia poate fi descărcată din magazinele on-line ale principalelor sisteme de operare mobile: Google Play (AFIR info – Aplicaţii pe Google Play) şi App Store (AFIR Info).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version