Prima zi fără restricții. STB recomandă purtarea măștii sanitare în mijloacele de transport public

Odată cu ridicarea stării de alertă în România, purtarea măștii nu mai este obligatorie. Cu toate acestea, Societatea de Transport București STB SA recomandă în continuare purtarea ei atât în mijloacele de transport, cât și în stații.

”Având în vedere faptul că starea de alertă nu a mai fost prelungită, începând de azi, 09.03.2022, s-au eliminat o serie de restricții care au fost în vigoare încă de la începutul pandemiei. Chiar dacă purtarea măștii nu mai este obligatorie, Societatea de Transport București STB SA recomandă în continuare purtarea ei atât în mijloacele de transport, cât și în stații”, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, accesul persoanelor în sediile Societății de Transport București – STB SA nu mai este condiționat de prezentarea certificatului COVID-19 sau a dovezii că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, mai spune sursa citată.

”Sănătatea noastră și a călătorilor este tratată de STB SA cu prioritate și responsabilitate. Prin urmare, încurajăm păstrarea bunelor obiceiuri de igienă dobândite în cei doi ani de pandemie. Vom continua să oferim utilizatorilor STB SA o gamă variată de servicii de plată a călătoriei și condiții optime de transport public în comun.”, precizează instituția.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati