Primăria Capitalei continuă tratamentele împotriva țânțarilor și împotriva rozătoarelor

Primăria Municipiului București, prin Compania Municipală Eco Igienizare București SA, continuă cel de-al doilea tratament pentru combaterea țânțarilor din Capitală, iar de luni vor demara tratamentele de deratizare.

Astfel, in aceasta noapte, în intervalul orar 24:00-07:00, vor fi aplicate tratamente în parcurile Herastrău Vechi, Herăstrău Nou, Miorița, Tineretului, Lumea Copiilor.

De asemenea, tot in această noapte,echipele Companiei Ecoigienizare vor interveni  pentru  combaterea țânțarilor, în intervalul orar 21.00-05.00, pe 632 de strazi de pe intreg teritoriul Capitalei, dupa cum urmeaza: 117 strazi din sectorul 1, 124 de strazi din sectorul 2, 83 de strazi din 3, 135 de strazi din sectorul 4, 123 de strazi din sector 5 și 50 de strazi din sector 6.

Aplicarea tratamentelor pentru combaterea țânțarilor va continua și în zilele următoare, pe restul de străzi din toate cele șase sectoare ale Capitalei, până la finalizarea celui de-al doilea  tratament.

Substanța folosită este K-othrine Profi EC250. În fiecare seară se va acționa cu un număr de 10 utilaje de mare capacitate de tip ULV (Ultra Low Volume) și un număr de 22 de operatori DDD.

De asemenea, începând de luni, 8 iulie, Compania Municipală Eco Igienizare București S.A  va demara tratamentele de deratizare la rețelele tehnico-edilitare aparținând RADET. Vor fi aplicate tratamente la guri de vizitare, cămine și canale aferente sistemului de transport și distribuție agent termic în sistem centralizat. Pentru deratizare, se vor utiliza aproximativ 97 de kg din substanța raticidă Agrorat Wax Blocks.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati