Primăria Capitalei deschide primul Escape Room educativ la Muzeul Copiilor

Primăria Capitalei, prin Proedus, deschide din 26 martie la Muzeul Copiilor, primul Escape Room educativ dedicat micuţilor bucureşteni.

Vizitatorii vor descoperi curiozități despre Istoria Luminii, dar și multe activități distractive care îi vor conduce în camera dedicată unui escape room memorabil.

„Te-ai întrebat cum a apărut lumina artificială sau care sunt secretele luminii ultraviolete? În cel mai nou spațiu interactiv și educativ vei descoperi toate aceste curiozități despre🕯 𝙄𝙨𝙩𝙤𝙧𝙞𝙖 𝙇𝙪𝙢𝙞𝙣𝙞𝙞. 🕵️‍♀️Fiecare mister rezolvat va duce în camera dedicată unui escape room memorabil.”, a scris Proedus pe pagina de Facebook.

Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani.

Totodată, în cadrul muzeului, copiii pot opta pentru o aventură pe cele 7 continente în expoziția interactivă „Ocolul Pământului în 80 de Curiozități” sau să pășească pe tărâmurile îndepărtate ale Romei Antice în expoziția interactivă „Kids in Roman Empire „.

Muzeul Copiilor (bd. Decebal nr. 11) este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 13:00-21:00, iar sâmbătă și duminică în intervalul orar 10:00-21:00.

Rezervările se pot face aici.  

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati