Primăria Capitalei: Traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale

0
157
Foto: arhiva newsbucuresti.ro

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale, vineri, în Capitală, anunţă Primăria București, care menţionează că operatorii de salubritate sunt pregătiţi să acţioneze cu 106 utilaje şi 204 operatori manuali.

Conform unui comunicat al PMB, în urma avertizărilor emise de ANM, poliţiştii locali au acţionat împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere pentru depistarea zonelor în care există posibilitatea depunerii de zăpadă, a acumulărilor de apă în carosabil şi a formării de polei.

„În urma verificărilor efectuate în teren şi a monitorizării video, s-a constatat faptul că operatorii au acţionat acolo unde au fost solicitaţi să intervină pentru împrăştierea materialului antiderapant, cu precădere în zona podurilor, pantelor, rampelor, pasajelor şi a principalelor artere de circulaţie. De asemenea, au fost transmise către Apa Nova toate locaţiile unde a fost semnalată prezenţa acumulărilor de apă în carosabil şi s-a intervenit pentru degajare. Traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale”, informează PMB.

Municipalitatea precizează că, potrivit raportărilor transmise de operatorii de salubritate, aceştia sunt pregătiţi să acţioneze cu 106 utilaje şi 204 operatori manuali, după cum urmează:

– Sectorul 1 – 10 utilaje şi 106 operatori;

– Sectorul 2 – 14 utilaje;

– Sectorul 3 – 7 utilaje şi 18 operatori;

– Sectorul 4 – 28 de utilaje şi 30 de operatori;

– Sectorul 5 – 40 de utilaje şi 40 de operatori;

– Sectorul 6 – 7 utilaje şi 30 de operatori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.