Primăria Sector 2: Aproximativ 60.000 de locuitori nu au încheiat contracte cu operatorul de salubrizare

La o analiză detaliată, Primăria Sector 2 spune că aproximativ 60.000 de locuitori ai Sectorului 2 nu au încheiat contracte cu operatorul pentru serviciile de ridicare, transport, depozitare deșeuri.

Primăria reamintește că cei ce nu au un contract valabil încheiat plătesc mai scump – o taxă specială per persoană lunar în valoare de 21.27 lei.

„Este mult mai avantajos să încheiați contract, să vi-l personalizați în funcție de nevoile pe care le aveți și să plătiți fix câte deșeuri menajere aruncați.

Este mult mai economic dacă veți colecta selectiv. Primăria subvenționează tariful pentru deșeurile din ambalaje, astfel încât ajungeți să achitați 0.99 lei/tonă, fără TVA.

Este mult mai rentabil să încheiați contract și să plătiți la „volum” comparativ cu o taxă lunară per persoană – 21.27 lei.

Vă încurajăm să încheiați contracte, procesul este în continuă derulare. Să plătești pentru un serviciu prestat nu înseamnă numai respect față de lege, ci și responsabilitatea fiecăruia. În fond, plătim prea scump pentru un trai în poluare, în timp ce pierdem resurse inutil și achităm amenzi pentru măsurile de infringement pe mediu.

Pentru mai multe informații cu privire la modalitățile de încheiere ale contractelor, tarifele percepute, avantajele pe care le aveți, vă îndemnăm să accesați platforma creată de Primăria Sectorului 2: www.salubrizare.ps2.ro.„, a scris Primăria Sector 2, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati